Quad-bestuurder wordt aangevallen door harig achtpotig monstertje (video)

We lieten het jullie deze week al weten:

Australië kent momenteel een invasie van nooit geziene proporties. Ze hebben allemaal acht harige pootjes, acht ogen in drie horizontale rijen onder elkaar, giftanden met gifklieren en gespecialiseerde aanvalstechnieken.

Neen, het is geen theekransje van jullie schoonmoeders, maar lieverdjes als de dodelijke tunnelwebspin en de wolfspin die massaal op de vlucht geslagen zijn door de felle overstromingen van de afgelopen week.

Dan is er ook nog de jachtkrabspin – beter bekend als de giant huntsman – die minder giftig is dan zijn collega’s. Maar vergis je niet, een beet van dit beest en je kan al de geschrapte BTW-nummers van Let’s Go Urban opeens aframmelen van de pijn.

Vraag maar aan leerkracht van beroep Metui Tongatua uit Queensland. Hij maakte samen met zijn dochter een ritje op de quad. Toen ze even halt hielden, kwamen ze tot de vaststelling dat er de hele tijd een ongewenste passagier meereed.

Niet tevreden van de plotselinge halte, kroop dit kereltje via het stuur naar Tongatua om zijn beklag te doen. Deze spin staat bekend om zijn meedogenloos snelle aanval, waarvan we hier een uitstekende demonstratie zien. 

Tongatua en zijn dochter kwamen er gelukkig met de schrik er van af.

Backpacken down under, nog steeds een goed idee?

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Metui Tongatua (@young_eazy_tongatua)

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More