Qanon-sjamaan klaagt over het eten in de gevangenis

“Ik wil bio eten.”

De gehoornde sjamaan, die het symbool werd van de bestorming van het Capitool, zit al even achter de tralies. Foto’s en video’s van zijn ‘optreden’ gingen de wereld rond. Je moest dan ook geen Sherlock Holmes zijn om Jacob Chansley, alias Jake Angeli, de QAnon-sjamaan, op te sporen.

De man verscheen zelfs al telefonisch voor de rechter. Hij was opvallend beleefd, maar hij had wel een klacht: het eten achter de tralies is niet bereid op de manier waarop hij, als Sjamaan, wil eten. Sinds vrijdag heeft dan ook geen bord meer aangeraakt. De mama bevestigde het ongemak van zoonlief. “Hij wordt erg ziek als hij geen biologisch voedsel eet. Hij wordt letterlijk lichamelijk ziek”, zei ze.

De sjamaan vraagt zich bovendien waarom hij is gearresteerd. Volgens hem heeft hij niets verkeerd gedaan. “De deur van het Capitool stond op en ik ben naar binnen gegaan. Dat lijkt mij geen misdrijf”, aldus de sjamaan.

De gedachtegang van een sjamaan zijn dan ook niet die van een gewone sterveling.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More