Psychopaat plaatst scheermesjes in waterglijbanen in horrorfilm ‘Aquaslash’ (trailer)

De zomer is weer achter de rug, net als de zwembadterreur die ermee gepaard ging.

Dat soort pesterijen verdwijnen in het niets bij wat de personages in de horror/komedie Aquaslash moeten ondergaan.  Het is een exploitatiefilm van het natste soort, bedoeld om enkel te choqueren, terwijl het verhaal volledig aan de kant geschoven is. Geweld, seks, naaktheid, angst, sensatie, vernieling, bloed, seriemoordenaars, bikini’s,… regisseur Renaud Gauthier laat niets aan het toeval over en dat bewijst hij met onderstaande trailer.

Aquaslash neemt ons terug naar de heerlijke jaren tachtig, naar het waterpretpark The Wet Valley Water Park. Een deel pas afgestudeerde tieners komen hier hun laatste schooldag vieren, terwijl hormonen door hun lijf gieren. Maar snel ontdekken ze meer dingen in hun lijf… die van het vlijmscherpe soort, wanneer een bloeddorstige maniak beslist om alle attracties in het waterpark uit te rusten met dodelijke valstrikken.

Pure B-film fun dus.

Gillette, the best a slide can get…

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More