Prinses Laetitia van België nu ook te bewonderen op YouTube

Prinses Laetitia is de jongste dochter van Astrid en Lorenz en dus het nichtje van prinses Elisabeth. Ze studeert in Engeland. Daar werkt ze mee aan het schoolkrantje. Laetitia nam onlangs een interview af van journalist Kevin Maguire. Laetitia vertelt in het interview dat ze op dat ogenblik in België is. Maguire is in Engeland. 

Haar peter is tevens haar broer, coronaprins Joachim van België en haar meter is prinses Nora Elisabeth van Liechtenstein, dochter van vorst Frans Jozef II van Liechtenstein.

Net zoals haar broers en zussen vóór haar, ging prinses Laetitia Maria sinds 2006 voor het basisonderwijs naar het Nederlandstalige Sint-Jan Berchmanscollege in Brussel. In 2015 zou zij er naar de middelbare school gaan, maar er bleek bij aanmelding geen plek meer voor haar te zijn. Uiteindelijk werd besloten haar naar een school in Engeland te sturen: Bromsgrove.


Wie Laetitia aan het werk wil zien: dat kan hier.

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More