Prinses Eléonore kreeg voorstelling van stand-upcomedian

De leerlingen van de eerste graad van het Heilig Hart College van Tervuren (HHC) volgden begin maart de workshop ‘Lach eens met een ander’. De leerlingen, onder wie prinses Eléonore, konden zo aan den lijve ondervinden wat het is om er niet bij te horen.

Deze ‘werkwinkel’ werd gegeven door stand-upcomedian Steven Goegebeur. Met die tweede educatieve voorstelling ‘Lach eens met een ander!’ gaat voormalig leraar Steven de solotoer op. Het hoofdthema blijft pesten op school, maar het wordt vanuit een heel andere invalshoek aangebracht.

Aan de hand van een humoristisch begin van de voorstelling, het verhaal van pestslachtoffer Johan en enkele beeldfragmenten wordt het thema pesten op school op een bijzondere manier aangehaald.

Tijdens de twee lesuren durende samenwerking gaan de leerlingen ook zelf toneelspelen. Er worden tips gegeven in verband met acteren en de verschillende scènes, die elk een pestsituatie inhouden, worden naderhand in groep besproken. Samen gaan ze op zoek naar mogelijke oplossingen voor pesterijen.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More