“Prinses Claire zag er goed uit”

Hoe zou het nog zijn met prinses Claire? Ze werd onlangs getroffen door kanker en corona en blijft al een tijdje onder de radar.

Ook morgen zal ze in principe afwezig zijn op de ingetogen viering van de nationale feestdag die door de watersnood uiteraard in mineur zal verlopen.

In de namiddag wonen enkel Filip, Mathilde, Astrid en Lorenz, Laurent, Delphine en haar partner Jim O’Hare de plechtigheid van de Nationale Feestdag op het Paleizenplein bij. Claire zal er dus (opnieuw) niet bij zijn.

Dat is niet omdat ze ziek is. Vorige week nog was ze aan het winkelen in een grootwarenhuis in de Druivenstreek. Claire woont in villa Clémentine in Tervuren.

Een kassierster: “Ze zag er goed uit, voor zover dat we iets kunnen zien door het mondmasker bij onze klanten, maar ik kon zien aan haar ogen dat het goed ging. Ze maakte ook grapjes, in het Nederlands. Daar staat ze op als ze hier komt. Dan spreekt ze altijd Nederlands.” Volgens onze bron was Claire ook goedgeluimd.

Claire had haar twee zonen mee. In de winkelkar uiteraard de gebruikelijke aankopen van een moeder met opgroeiende tieners zoals ontbijtgranen en pasta. Dat laatste zou wel eens voor Laurent kunnen zijn. Hij is dol op deegwaren, met ketchup.


Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More