Prinses Claire deed ook schokkende uitspraak over koningshuis

De soap rond Meghan en Harry zal nog wel even blijven duren. Een vraag die velen stellen, is hoe het er aan toe gaat in het Belgische koningshuis.

Prinses Claire probeert zo gewoon mogelijk te leven. Haar leven is wel geen illustratie van de manier waarop de Coburgs leven, maar eerder de uitzondering. Toeval wil dat ik Claire al diverse malen heb gezien in diverse supermarkten in de Druivenstreek. Kassiersters die de prinses bedienen, zijn doorgaans positief. Claire beschouwt zichzelf als een gewone vrouw die toevallig met een prins getrouwd is. Zelf noemt ze Laurent overigens haar vierde kind.

De mooiste illustratie is dat ze een tijdje geleden – na alweer heibel op het paleis – aan de kassierster stelde dat het koningshuis ‘een circus’ is in België. Stel dat ze dat op tv zou zeggen, dan is het kot te klein zoals ze in Vlaanderen zo mooi zeggen.

Claire vertelde het evenwel in een supermarkt waar de medewerkers liefdevol ‘Au clair de la lune’ voor haar zingen als ze met haar winkelkar de rekken afschuimt op zoek naar ontbijtgranen voor haar kinderen. Voor Laurent zoekt ze enkel pasta en ketchup. En Claire vindt – net zoals elke vrouw zeker – de aandacht nog leuk ook. (Monseigneur zien ze daar niet zo graag komen, zeker niet na het laatste niet zo prinselijke incident.)

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More