Prins Laurent verhuist vzw van Waterloo naar Lasne

Prins Laurent heeft zijn vzw Environment Network verhuisd van Waterloo naar het vlakbijgelegen Lasne. De informatie staat in de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO), maar werd nog niet in het Belgisch Staatsblad gepubliceerd. 

Die vzw werd op 18 juni 2018 opgericht door de prins, zijn echtgenote en vertrouweling Etienne Vrebos. De vzw heeft als doel de creatie, de ontwikkeling en het beheer van ecologisch projecten in binnen- en buitenland. Voor zover geweten heeft de vzw nog geen concrete activiteiten ontwikkeld. Er is ook (nog) geen financiële informatie beschikbaar.

Op het nieuwe adres van de vzw in Lasne vinden we onder andere boekhoudkantoor en bedrijfsrevisor Delvaux. Er is niet noodzakelijk een verband. Een vzw kan immers overal domicilie hebben in het gewest dat door de akte bepaald is. In dit geval blijft de prinselijke vzw in het Waals gewest. De oprichtingsakte van de vzw die in het Staatsblad werd gepubliceerd, werd overigens enkel door prinses Claire ondertekend. De handtekeningen van de 2 andere oprichters ontbreken op het document.


Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More