Prins Laurent houdt niet meer van Brussel

Prins Laurent haalt al zijn ondernemingen weg uit Brussel. Eerder schreven we hier al dat hij zijn vzw van Waterloo naar Lasne verplaatste, en nu is zijn vastgoedonderneming Compagnie des Eoliennes van Brussel naar Lasne verhuisd.

Compagnie des Eoliennes bevat de Italiaanse villa van de prins op Panarea. Panarea is het kleinste bewoonde eiland van de Eolische of Liparische eilanden in de Tyrreense Zee en maakt deel uit van een vulkanische archipel ten noorden van Sicilië, Italië. De laatste uitbarsting was 10000 jaar geleden. In 2002 was er hydrothermische activiteit. De naam Eoliennes verwijst naar deze Eolische eilanden.

Het eiland heeft een oppervlakte van 3,4 vierkante kilometer en is een frazione van de gemeente Lipari. Op het eiland is één onderwijsinstelling, voor zowel lager als middelbaar onderwijs. Er zijn twee docenten en twee scholieren. Op het peperdure eiland komen veel mensen van de jetset. Laurent zelf komt er zelden.
 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More