Prins Laurent haalt vastgoedfirma uit Brussel weg

Prins Laurent heeft zijn NV Compagnie des Eoliennes van Ukkel naar Lasne verhuisd. Eerder werd zijn vzw al van Waterloo naar Lasne in Waals-Brabant overgebracht. De NV Compagnie des Eoliennes werd al op 27 maart 2002 opgericht door Monseigneur. In de vennootschap zit de exclusieve villa die Laurent op Panarea kocht. De naam Eoliennes verwijst niet naar windmolens, maar naar de Eolische eilanden. Panarea is een van die eilanden.

Het idyllische eiland Panarea ligt voor de kust van Sicilië. Laurent kocht de villa in 2002 voor ongeveer een miljoen euro. De villa met vier slaapkamers en uitzicht op de vulkaan Stromboli ligt er vandaag vervallen bij omdat Laurent nog geen renovatiewerken heeft laten uitvoeren. Volgens een eilandbewoner is enkel de keuken een beetje ingericht. De villa zou op dit moment zowat 2 miljoen euro waard zijn. Volgens restauranteigenaar Pina Cincotta kwamen Laurent en Claire wel al in haar restaurant eten. De burgemeester van het eiland werd ook uitgenodigd op het huwelijk van de prins.

Volgens Cincotta is Claire geen fan van de villa. “Het is daar gevaarlijk, met al die trappen”, aldus de Italiaanse een paar jaar geleden in de media.


Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More