Prins Andrew richt firma op met controversiële ex-bankier

Prins Andrew (61) – bijgenaamd Randy Andy – heeft een bedrijf opgericht met Harry Keogh, een voormalige bankier die in opspraak kwam na beschuldigingen over aanranding. Keogh was ook een zware drinker en maakte ongepaste opmerkingen. Daardoor zag de man zich gedwongen om zijn ontslag in te dienen.

De investeringsfirma, die in juni vorig jaar in het leven werd geroepen, kreeg de naam Lincelles, vernoemd naar een strijd in de 18de eeuw waarin de Duke of York de Engelsen aanvoerde tegen de Fransen. Het privébedrijf is niet verplicht zijn om inkomsten en andere info over hun financiën te delen met het publiek. De oprichtingsakte is wel publiek en hier te lezen.

In tegenstelling tot sommige berichten in de media is de onderneming nog steeds actief. Het bedrijf is gevestigd op 32 Old Burlington Street, Mayfair, Londen.

Randy Andy ligt al een tijdje onder vuur wegens zijn vroegere contacten met pedofiel Epstein en vermeende seksuele actviteiten met minderjarigen.

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More