Predator neemt het op tegen een resem bekende Marvel-superhelden (foto’s)

Vorig jaar wisten we je het al te vertellen: Disney heeft de filmmaatschappij 20th Century Fox overgenomen.

Daarmee heeft de giechelende muis opeens de rechten over een heleboel andere superheldenteams, zoals The Fantastic Four en The X-Men. Maar niet alleen de Marvel-helden zijn nu compleet, ook sci-fi wezens uit andere reeksen kunnen nu het leven van Iron Man, Spider-Man, Hulk, enz… wreed verzieken.

Denk maar aan de xenomorph uit Alien of de Na’vi uit Avatar. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ook in de comics van Marvel, waar Disney eveneens aan het roer zit. De verhaallijnen krijgen zo de boost waar elke comic-fan jaren op zit te wachten, en de verkoopcijfers van de strips kunnen terug wat opgekrikt worden.

En eindelijk is het zover, de eerste crossover is een feit. Niemand minder dan The Predator zal het opnemen tegen de meest geliefde Marvel-helden. Deze moordlustige jager met dezelfde tandverzekering als Van Ranst: zijn allereerste tegenstander was niemand minder dan Arnold Schwarzenegger in de gelijknamige film uit 1987.

Maar zelfs nu spreekt het gecamoufleerde monster nog steeds tot de verbeelding en dat levert alvast deze zeer spectaculaire covers op. De comics worden in mei wereldwijd uitgebracht.

“Get to the choppa?” De Marvel-superhelden zullen het geweten hebben.

6

Image 1 of 6

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More