Pornosnor strikt ravissant model op hilarische wijze (foto’s)

Zijn vingers waren al krom van op Tinder naar rechts te swipen, maar toen kwam hij met een geniaal plan om een lief te scoren…

Maak kennis met Ned, Amerikaans ex-militair en ex-vrijgezel. Eerder deze maand moest hij naar een groot feest, waar hij absoluut niet alleen wilde verschijnen. Via verschillende kanalen, waaronder Tinder, probeerde hij een date te scoren. Succes bleef echter uit.

En dus moest hij wat originelers verzinnen. Een knappe poster maken en die hier en daar ophangen, bijvoorbeeld. Op de prent is hijzelf als zeemeerman te zien. Voorts omschreef hij zichzelf als een 28-jarige ex-militair met een groot hart, die moeite heeft met volwassen te worden.

Kreeg hij toch wel reactie van Anna Besedina, een 25-jarig bloedmooi model zeker! Ze vond de poster zo grappig, dat ze per se wilde ontdekken wie de man erachter was. De twee gingen iets drinken vooraleer ze naar het feest gingen en ze voelden beiden een klik.

Thans daten de twee nog steeds en van een liefdesrelatie is voorlopig nog geen sprake, maar volgens het blonde model behoort dat zeker tot de mogelijkheden in de nabije toekomst.

Dus u ziet: wie een gekke snor heeft, die moet origineel zijn.

1

Image 1 of 9

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More