Pornhub komt met een nieuwe, ‘bij’zondere categorie op de proppen (video)

Het gaat niet goed met onze planeet. Tot dat besef zijn niet alleen Anuna Dewever en haar volgelingen gekomen, maar ook de jongens en meisjes van ’s werelds drukst bezochte volwassenenwebsite.

Er heerst een wereldwijde bijencrisis en dan is de voornamelijk de schuld van een bepaalde categorie pesticiden, namelijk neonicotinoïden. Mocht de bij helemaal verdwijnen, zijn de gevolgen groot. Vooral op economisch gebied. Zo werd in een driejarige studie van de Verenigde Naties in 2010 berekend dat bestuivers jaarlijks 153 miljard euro bijdragen aan de wereldeconomie.

Om iedereen bewust te maken van dit probleem, kreeg BETC Paris het idee om samen met Pornhub een campagne onder de naam ‘beesexual’ voor te stellen. Want met gemiddeld 92 miljoen bezoekers per dag op de site kan je in één ruk (no pun intended) een heel groot doelpubliek aanspreken.

In plaats van hitsige loodgieters, snelle pizzabezorgers en brave huisvaders krijg je een reeks natuurfilmpjes van bijen voorgeschoteld.  Maar het verschil is wel dat de bijen van stemmetjes voorzien zijn, ingesproken door bekroonde 18+ sterren.

Elke view is goed voor een gift aan organisaties die van het redden van bijen hun bestaansrecht hebben gemaakt. En je hebt het ideale excuus wanneer je betrapt wordt door de vrouw des huizes : “Schat, ik doe het voor de toekomst van onze kinderen!”

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More