Populair Instagram-model betrapt inbreker in haar evakostuum (video)

Als je een kijkje neemt op het Instagram-account van model Danii Banks weet je meteen waar ze haar 2,5 miljoen volgers aan te danken heeft.

Ze lijkt op het type blondje dat een ladder meeneemt om te gaan shoppen omwille van de hoge prijzen. Opgespoten hier, opgespoten daar en af en toe een hersencel die een eenzame dood sterft. Toch is ze erin geslaagd om de mediakoppen te halen in het Amerikaanse nieuws. 

Ze betrapte namelijk deze week een inbreker in haar appartement te Chamblee, Georgia…poedelnaakt. Banks werd in het midden van de nacht wakker door het geblaf van haar viervoeter.  Opeens werd ze geconfronteerd met een gewapende inbreker die haar dwong haar kluis te openen die gelukkig leeg bleek te zijn. De gefrustreerde crimineel duwde daarna de naakte juffrouw op het bed en nam het hazenpad.

Een deel van de ontmoeting werd opgenomen door een binnenhuis camera – die volgens Banks – bedoeld is om haar hond in de gaten te houden. Vandaar ook enkel het nodige voetenwerk op beeld.

Online kwatongen beweren nu dat alles netjes in scène is gezet zodat de rondborstige juffrouw de nodige aandacht zou vergaren. Banks bijt echter flink van zich af en beweert dat de politie ondertussen volop bezig is met het onderzoek. En de reden dat de hond zo kalmpjes blijft op de video, komt volgens Banks omdat Franse bulldogs de aardigste honden ter wereld zijn.

Al bij al een geluk dat de inbreker niet op zoek was naar een opblaaspop, anders had ze dikke pech.

View this post on Instagram

Bedtime.. ready ?

A post shared by Danii Banks (@danii.banks) on

View this post on Instagram

Follow @the.danii.banks

A post shared by Danii Banks (@danii.banks) on

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More