Popsterretje uit de jaren 2000 is haast onherkenbaar geworden (video)

The Backstreet Boys. De ultieme natte droom van menig puisterig tienermeisje uit de jaren ’90. 

De vijf voormalige tieneridolen zijn nu veertigers, getrouwd en hebben kinderen. De soepele danspassen zijn verdwenen en ingeruild voor slome gechoreografeerde stapjes net uitdagend genoeg om het publiek in de zaal in te doen zwijmelen als vanouds. De tienerfans zijn nu dertigers geworden en toch kunnen ze het niet laten om met massa’s te gaan kijken naar een optreden van hun ooit vol bekwijlde posterboys.

Om maar te zeggen dat het nog steeds voor de wind gaat voor Nick, Brian, AJ, Howie en Kevin. Dat is helaas niet het geval voor de jongere broer van Nick, Aaron Carter. Hij kon twintig jaar profiteren van het succes van zijn grote broer en zijn eigen zangcarrière lanceren met hier en daar een hitje zoals Crush On You en I Want Candy.

Daarna mocht deze Justin Bieder van de Lidl optreden in televisieseries en films, waaronder in Lizzie McGuireSabrina, the Teenage Witch en 7th Heaven. In 2004 speelde hij voor het eerst in een film, de komedie Fat Albert, waarna hij een jaar later de hoofdrol mocht spelen in de film Popstar. Aan zijn zijde pronkten onder andere tienersterren als Hilary Duff en Lindsay Lohan.

Maar vanaf toen ging het wreed bergaf met kleine Aaron.  Zijn losbandig leventje zorgde ervoor dat hij al zijn fortuin er doorheen joeg als een PS-er met Vlaamse centjes. In 2013 vroeg hij het faillissement aan en in 2017 mocht hij een tijdje achter de tralies zitten, vanwege verdenking van rijden onder invloed, marihuanabezit en het bezit van drugsgerelateerde voorwerpen. 

Onlangs haalde hij even terug de krantenkoppen door te beweren dat de King of Pop Michael Jackson tijdens zijn kinderjaren ongepaste handtastelijkheden had uitgevoerd op hem, iets wat hij herhaaldelijk al die jaren ervoor had ontkend. Ook wordt hij momenteel gestalkt door zijn ex-vriendin Lina Valentina, die hem belaagd zou hebben met een mes. Valentina moet voorlopig op ten minste 100 meter afstand blijven van de nu 32-jarige Carter. 

Moraal van het verhaal? Niet te snel ja-knikken wanneer je kleine pagadder zo snel mogelijk de showbusiness in wilt. 

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More