Pommeline duikt in bed met James Cooke: “Ik geraak moeilijk zwanger” (video)

240

De Temptation-deelneemster verklapt bed- en andere geheimen.

Pommeline Tillière was dinsdagavond te gast in Gert Late Night, waarbij James Cooke haar verwelkomde in zijn rubriek ‘Bedgeheimen’ waar de getatoeëerde blondine een openhartig gesprek had.

“Ik vertrouw heel weinig mensen”, zo vertelde ze. “Ik kom heel stoer en zelfverzekerd over, maar eigenlijk ben ik maar een grijze muis. Ik ben een heel onzeker type. Ik ben altij een heel ingetogen, gesloten persoon geweest. Ik vind het moeilijk om mensen toe te laten in mijn leven.

Pommeline, waarvan we HIER een stomende fotoshoot hebben, zegt dat ze tijdens Temptation Island een rolletje speelde. “Ik heb overdreven, ook in mijn intro, met mijn 400cc aan humor en andere uitspraken.”

Mede daardoor werd ze op social media snoeihard aangepakt. “In het begin had ik het daar heel erg moeilijk mee. Ik heb met psychologen moeten praten. Het meest kwetsend waren toch wel de uitspraken als ‘ik hoop dat ze zich niet voortplant’. Het ergste is, mensen weten dat niet, maar de kans dat ik zwanger word, is heel klein. Ik heb van kleins af aan problemen gehad met mijn baarmoeder. De gynaecoloog heeft altijd gezegd dat ik voor mijn dertigste aan kinderen moet beginnen. Ik heb dus nog vijf jaar, ik wil er graag eentje dat ik rot kan verwennen.”

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur