Politiekorps zoekt vrijwilligers die zich strontzat willen drinken (foto)

Een stuk in de kraag drinken en een schouderklopje krijgen van meneer de politieagent? Het lijkt op een scenario uit ‘Wat Als?’ maar niets is minder waar.

De politie van het Amerikaanse plaatsje Kutztown in Pennsylvania is dringend op zoek naar bierliefhebbers die het onderste uit de kan willen halen. Eens goed beschonken, ben je namelijk het perfecte studieobject voor agenten die de kunst van de verkeerscontrole nog moeten leren. Want een nuchterheidstest afleggen bij een nuchter persoon is net als een leugendetectortest afleggen bij een politicus, het resultaat is allang op voorhand bekend.

De speciale aandacht en training die nodig is tijdens een alcoholcontrole absorbeer je het beste op ladderzatte proefkonijnen. De oproep tot openbare dronkenschap heeft al honderden aanmeldingen opgeleverd en het bericht is ruim tweeduizend keer gedeeld. Je krijgt geen compensatie voor dit uiterst zware vrijwilligerswerk maar de aangeboden drank is wel van het huis.

De testsessie wordt gehouden op 4 april, wat een mogelijke aprilgrap drie dagen eerder onwaarschijnlijk maakt. De deelnemers beschikken naast een schoon strafblad over iemand die zich na de testsessie over hen ontfermt (en brengen best ook een emmer mee).

Zatte BOB en trots erop!

The Kutztown Police Department is looking for three (3) volunteers to assist us in training officers to administer…

Geplaatst door Kutztown Borough Police Department op Woensdag 16 januari 2019

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More