Politie van Komen goes techno

David Guetta zet zich maar beter schrap want hier komt 5-0.

Geen technofestivals dit jaar? Marc Van Ranst die dubbel plooit bij het denken aan de combinatie beats & zweterige lijven? De politie die ieder tuinfeestje nauwlettend in de gaten houdt? Toch niet in de uithoek van ons kleine koninkrijk. De politiezone Komen-Waasten, één van de kleinste zones van het land, lanceert zowaar hun eigen zomerschijf met bijhorende videoclip. “Wij kunnen ook cool zijn” klinkt het daar, met techno-beats op de achtergrond. 

De coolnessfactor van onze ordehandhavers is de afgelopen maanden dusdanig onder nul gezakt dat het zelfs te koud zouden zijn voor ijsberen. Politieagent worden is dan ook nog weinig aantrekkelijk (voor het loon moet je het al helemaal niet meer doen) en heel wat zones kijken aan tegen een nijpend personeelstekort. 

“GEEN PANIEK” moet er daar iemand in Komen-Waasten hebben gedacht. “Mijne zoon heeft op zijn kamer een GoPro en een kompjoeter, dus maken we toch gewoon een promovideo!” Zo gezegd zo gedaan en de harde hand van de wet haalde er zowaar hun volledige voertuigenvloot van stal. Filmpjes werden gemaakt, muziek werd gespeeld en kleef-en-plakwerk werd er na de uren verricht. Het resulteerde in een zomerhit waar Like Mike en Dimitri Vegas zowaar jaloers op zouden zijn. Op het internet wordt de clip ondertussen gretig gedeeld en op de redactie stellen we ons al luidop de vraag: “hoe gaan ze in godsnaam een volledige politiezone op het podium van Tomorrowland 2022 hijsen?”

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More