Politicus Matt Hancock: betrapt door de ‘rookdetector’

Onze Engelse vrienden kunnen maar niet genoeg krijgen van de passionele kus van politicus Matt Hancock en zijn minnares.

Het verhaal heeft dan ook heel wat interessante invalshoeken. De officiële versie is dat Hancock de coronaregels overtrad door een contact met een adviseur. In de werkelijkheid gaf hij zijn minnares een innige Franse zoen. Pittig is bovendien dat beiden getrouwd zijn. Hancock gaf al aan te willen scheiden van zijn vrouw. 

Minnares Gina Coladangelo heeft 3 kinderen en is getrouwd met een multimiljonair. Dat belet haar niet op de loonlijst te staan van het ministerie. Dat moet volgens de oppositie zeker nog uitgeklaard worden.

Hancock gebruikte ook een persoonlijk emailadres voor officiële berichten. Dat aspect doet denken aan eerdere onthullingen zoals deze over Ivanka Trump. Ook dat wordt nu tegen het licht gehouden.

Het meest merkwaardige aan de zaak is dat Hancock betrapt werd door een camera verstopt in een rookdetector. De man dacht veilig te zijn in de ruimte toen hij zijn minnares vastpakte. De man mag nog van geluk spreken dat hij zich op dat ogenblik kon beheersen, anders kregen onze vrienden daar nog leukere beelden te zien. Maar misschien hebben onze collega’s van The Sun die beelden wel en krijgen de Britten deze volgende week vooralsnog te zien. 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More