Plus size-model Ashley Graham poseert in Evakostuum voor V Magazine (foto’s)

Haar meest onthullende fotoshoot tot nu toe.

Ashley Graham is model, ontwerpster en body-activiste. Tevens schreef ze geschiedenis door als eerste plus size-model de cover van Sports Illustrated te sieren. De 28-jarige Amerikaanse is opgegroeid in Nebraska, waar ze op 12-jarige leeftijd in een winkelcentrum werd ontdekt.

Haar natuurlijke schoonheid en bruisende persoonlijkheid leidden tot het tekenen van haar eerste contract bij het internationale modellenbureau Wilhelmina Models. Vanaf dat moment kwam de carrière van Graham in een stroomversnelling.

Ze is geliefd bij haar fans, net omdat ze geen angst kent om zichzelf bloot te geven. Geen Photoshop of andere digitale trucjes van de foor, what you see is what you get. Die attitude heeft ze te danken aan haar moeder, die Graham van kindsbeen af leerde dat een beetje cellulitis niet het einde van de wereld is.

De beelden van de naaktreportage in V Magazine zijn prachtig. En nu gaan we helemaal de kleffe toer op: misschien inspireren ze jonge meisjes wel om zich niet langer uit te hongeren, alleen maar om aan het onmogelijke schoonheidsideaal te voldoen. Go Ashley!

 

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More