Pimp je seksleven in tijden van Corona

Het is erg herkenbaar voor veel koppels: Corona is niet goed voor het seksleven. We lijstten hieronder enkele originele manieren op om je diepste draai weer boeiend te maken.

De magie in de slaapkamer is een beetje verdwenen. Of het nu te wijten is aan constant op mekaars lip zitten, het feit dat je kinderen je nooit gerust lijken te laten, of aan Marc ‘de libidospons’ Van Ranst die we elke dag opnieuw moeten aanschouwen, de goesting is op het einde van de dag vaak ver te zoeken.

Daarom hebben wij voor jou een paar leuke ideeën gebundeld, die de spanning er terug wat in kunnen brengen.

SOS huisbaas

“Oh nee, geen warm water meer!”
“Geen probleem mevrouw, ik zal uw boilertje wel eens aanvijzen.”

Je treft haar helemaal ingezeept en onderkoeld aan in de badkamer. Daar zullen we als handige Harry eens rap iets aan doen, zie.

Soms kan klussen echt leuk zijn.

Yogasutra

Omdat haar hobby af en toe toch ook erkenning verdient, en het niet altijd zweverige zever moet zijn: geile yoga!

Draai de chauffage open, zet samen een zweetsessie in gang, en bouw langzaam de spanning op.
Één van jullie is instructeur, en de andere de gewillige student die problemen heeft om die ingewikkelde poses aan te nemen.

“Help mij alsjeblief, instructeur!”
“Namaste.”

Hypnotiseer me

Heb je altijd je partner al eens in een droomstaat willen brengen, waarin ze veel meer openstaat voor jouw rare fantasieën? Probeer dan eens een hypnosesessie.

“Je hebt nu de lekkerste lolly vast die je ooit hebt geproefd. En likken maar. Alsof je nooit meer zoiets heerlijk gaat proeven.”

Hypnose wordt door veel mensen nog geassocieerd met op een podium kakelen als een kip. Maar dat doet ze waarschijnlijk al genoeg, dus gebruik het nu maar eens in je voordeel.

Deliverooh yeah

Ze doet de deur open in sexy lingerie en kijkt je verleidelijk aan.

“Ho maar, dit is een pizza Hawaii. Ik had een Spicy Pepperoni besteld!”
“Geen zorgen mevrouw, die heb ik wel degelijk meegebracht.”

De pizza zelf wordt misschien wel koud, maar die duw je achteraf dan maar even terug in de oven.

Sexy strangers

Verzin allebei een alter ego, loop elkaar ‘per ongeluk’ tegen het lijf, en doe alsof je mekaar voor het eerst ontmoet.

Vroeger had je dat aan de toog van een fancy bar kunnen doen. Nu zit er niet veel anders op dan elkaar in één of ander park te treffen. 

De kans dat je van bij de openingszin al in de lach schiet is groot, maar dat hoeft geen probleem te zijn. Zet door, en na een kwartier tot een half uur flirten ga je samen naar huis voor wat ‘Netflix and Chill’.

Massagesalon ‘de lockdown’

Haal de Thaise masseuse in jezelf naar boven en open een tijdelijk massagesalon. Ja het is een contactberoep. Maar het mag voor een dag.

Brand wat geurkaarsen, zet relaxerende muziek op, haal enkele oliën boven, en ga aan de slag. Als extra pigment kan je je partner ook nog vastbinden en/of een blinddoek omdoen. 

Deze is over het algemeen erg populair bij vrouwen, dus als je punten wil scoren is het een aanrader.

 

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More