‘Pikante’ foto kost ex-renster Tara Gins haar job als ploegleidster

“Mijn kansen worden ontnomen door van die eikels die een dubbele standaard hanteren.”

Tara Gins ging de nieuwe ploegleidster worden van een eliteteam voor mannelijke beloften. Maar dat feestje gaat niet door. Een oude foto van Tara in een slipje steekt daar een stokje voor. Vorige donderdag werd alles nog besproken op een vergadering en werd een mondelinge overeenkomst gemaakt voor haar nieuwe job, maar zaterdag belde haar manager met ‘slecht nieuws’: “Een ouder van een van de renners is op de hoogte van een foto in een ‘boekje’ en wil niet dat je komt. Anders gaan ze de sponsors inlichten.”

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Tara Gins 🇧🇪 (@taragins)

De ex-renster heeft geposeerd voor Nederlandse Playboy in mei vorig jaar en doet hier en daar wat modellenwerk. “Dat waren foto’s waar ik niemand mee lastigval of iets aandoe”, zegt Tara In ‘Het laatste Nieuws’. “Het zijn geen foto’s die ik nam in mijn badkamer of beelden die gelekt waren. Dit was mijn eigen keuze.”

De vrolijke jongens van de ‘badkamerfoto’s’ presenteren er nochtans nog altijd vrolijk op los op de Vlaamse televisie. Wie weet, is er dan toch nog hoop voor Tara. Afwachten of de Koninklijke Belgische Wielerbond (KBWB) even grootmoedig is als de VTM.

Wij vinden alvast dat er niks mis met haar foto’s. Integendeel.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Tara Gins 🇧🇪 (@taragins)

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More