Pijnig je hersenen met het MacGyver Escape Room spel

Nu samen met je maten opgesloten zitten in een escape room is niet echt bevorderlijk voor de social distancing.

Maar hunker je echt naar het oplossen van aartsmoeilijke puzzels? Er gaat dan ook niets boven die heerlijke endorfinestoot, wanneer je erin slaagt te ontsnappen uit kamer vol valstrikken en verborgen raadsels.

Mogen we in dat geval de MacGyver Escape Room bordspel aanraden? Voor zij die het niet mochten weten: MacGyver was een echt tv-icoon uit de jaren 80. Zijn handelsmerk was dat hij uit de meest penibele situaties wist te ontsnappen met behulp van enkele banale voorwerpen. Met paperclip, balpen, elastiek en pincet was hij als het ware onverslaanbaar voor elke vijand.

Je kan het spel met maximum vier personen spelen en het bestaat uit vijf verschillende missies. Net zoals in de serie krijgt elke speler een reeks van alledaagse voorwerpen waarmee je breinbrekers van het hoogste niveau moet oplossen. Het spel is ook gelinkt aan een website, waar telkens een werknemer van de Phoenix Foundation je instructies geeft.

Voor amper 20 euro ben je uurtjes zoet. Haal dat Zwitsers zakmes maar naar boven.

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More