Pieter Loridon: “Marc Van Ranst is een zielige vent”

De voormalige basketter had een aanvaring met de viroloog/ rapper/ bordjesdraaier/aspirant-president.

Is het je afgelopen zondag ook opgevallen? Het was de eerste dag in plusminus een jaar, dat ‘corona’ niet het hoofdnieuws was bij online-kranten. We dachten dat het allemaal voorbij was. Gelukkig dat ze in de vooravond bij HLN toch nog een interview met Marc Van Ranst publiceerde, waarin hij uitlegt dat het nog veel te vroeg is om te juichen – we hadden al goesting om de avondklok aan ons laars te lappen.

Ook Pieter Loridon, vroeger een bekende basketter en thans een Antwerpse zakenman, was wat opgevallen waardoor-ie dacht dat corona eindelijk achter de rug was. “Ik denk dat het virus verdwenen is. De laatste 15 tweets van Marc Van Ranst gaan over het Vlaams Blok”, zo tweette hij.

Wanneer Marc Van Ranst zijn lolbroek aanheeft, dan durft-ie op zoiets weleens op spitante wijze reageren. Maar wanneer-ie met de verkeerde trui uit bed stapt, dan duwt hij gewoon op de ‘blokkeerknop’, en dat mocht ook Pieter Loridon ondervinden.

Loridons antwoord hierop? “Wat een zielige vent is dit.” We kunnen Van Ranst niet bereiken voor een reactie, want hij heeft ook ons geblokkeerd – en da’s geen grap.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More