“Phaedra Hoste wordt alleen maar verliefd op geld”

En nog: “Van zodra ze merkte dat ik geen goud piste, was het al heel wat minder.”

Vandaag zetten we jaargang 2008 van de P-magazines van weleer online. En een mens komt daarin nogal wat tegen. Zoals in nummer vier van die jaargang, waarin enkele mannen een boekje open doen over Phaedra Hoste.

Zoals Roger De Vlaeminck, de voormalige wielrenner die een tijdlang een relatie met haar had: “Ze dacht dat ze met mij een rijke vent gevonden had. Zolang ze in die waan was, liep alles gesmeerd. Maar zodra ze merkte dat ik geen goud piste, was het al heel wat minder.”

“Zij is nooit verliefd geweest op mij, daar ben ik zeker van. Dat mens is enkel uit op geld. Of er een man knap of lelijk is kan haar geen barst schelen. Het enige wat telt, is de dikte van je portemonnee.”

Ook Peter Loridon, die eveneens een tijdlang een relatie had met Phaedra Hoste, heeft er niet al te goede herinneringen aan: “Laat het mij erop houden dat mijn tijd met Phaedra een voor mij een veel te ongelukkige periode was, een zeer slechte periode. Maar ik heb een punt achter dat verleden gezet.”

Patrick Moenaert, toen nog burgemeester van Brugge, wil dan weer geen kwaad woord over de knappe brunette horen. Waarom, dat lees je in nummer 4 van 2008 – een jaargang waarin trouwens heel wat interessants te lezen én te bekijken valt.

 
 
 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More