Pet Detective Yovanna Ventura is de sensatie op het strand van Miami

De dochter van Ace?

Zou het? ‘Latina de pura cepa and BIG animal lover‘ staat er op haar drukbevolkte Instagram te lezen, dus wie weet is ze echt wel het kind van de hilarische Ace ‘Pet Detective‘ Ventura. ‘Ace‘ wie?  Voor de jongere lezers of niet-filmkenners, Ace Ventura is een niet te missen komische film met Jim Carrey als ‘Pet Detective’ in de hoofdrol die zich voornamelijk afspeelt in het zonnige Miami, Florida.

Met maar liefst 5,4 miljoen volgers heeft deze welgevormde 24-jarige babe met een groot hart voor dieren voornamelijk  de eerste stappen in het sterrendom vergaard  door meerdere keren gelinkt te worden aan niemand minder dan Justin Bieber. Het gerucht gaat zelfs dat zij en Justin in 2014 plannen hadden om samen als koppel naar haar ‘Prom’ op de Miami Senior High School, een school die niet gekend staat om zijn fantastische studierichtingen maar wel om zijn mooie meiden.

Ook benieuwd naar dit beestje uit het zwoele Miami? 

2

Image 2 of 25

Bron foto’s: Instagram

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More