Perverse pokerspeler betaalt 9.000 euro om deel te nemen, maar mag meteen oprotten (video)

De World Series of Poker 2019 is achter de rug. Hossein Ensan werd gekroond tot de nieuwe World Series Of Poker Main Event Champion, nadat hij Dario Sammartino in een ontzettend spannende heads-up wist te verslaan.

“All’s Well that Ensan Well” dus, want deze Iraniër wonende in Duitsland mag met maar liefst 10 miljoen dollar naar huis. Dat is veel poen. Maar als je weet dat er maar liefst 8.569 pokerspelers zich hebben ingeschreven en dat het inschrijvingsgeld 10.000 dollar (omgerekend ongeveer 8.900 euro) bedraagt, dan weet je dat er nog voldoende centjes overblijven om te verdelen onder de organisatie.

Het geld dat nodig is om te mogen deelnemen aan de WSOP, is voor sommige een hele hap uit hun persoonlijk budget. Ze spelen dan ook uiterst voorzichtig en nemen enkel risico’s wanneer ze 100% zeker zijn van een goede hand. Tenzij je een geboren bluffer bent, of in het volgende geval zo zot als een deur.

De kerel in onderstaand filmpje ging tijdens de start van het kampioenschap in zijn allereerste spel meteen all-in, zonder zelfs naar zijn kaarten gekeken te hebben. Straffe zet, die hem zelfs de volle pot had kunnen opleveren, ware het niet dat hij gediskwalificeerd werd wegens wangedrag.

Het heerschap liet namelijk tijdens de draaien van de kaarten zijn blote reet zien aan de andere spelers, en gooide nadien zijn schoen naar de dealer. Misschien één of ander bijgeloof om de pokergoden gunstig te stemmen, maar de organisatie kon er niet mee lachen en escorteerde de dwaas richting uitgang.

Kijk je even mee naar zijn ‘royal flush’?

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More