Penny uit ‘The Big Bang Theory’ heeft moeite met nepseks

Kaley Cuoco is momenteel te zien in een nieuwe serie: The flight attendant. Het verschil met haar vorige rol als Penny in ‘The Big Bang Theory’ is behoorlijk groot. Één van de verschillen is dat ze nu ook seksscènes heeft, en die liepen blijkbaar niet van een leien dakje.

De 35-jarige actrice uit Californië is vooral bekend van haar rol als heet blondje, naast de excentrieke Sheldon Cooper. Nu die serie is afgelopen probeert ze haar carrière echter nieuw leven in te blazen.

The Flight Attendant, een serie die op HBO Max te zien is, kan in dat licht gezien worden. Het is immers een overstap van pure comedy, naar een een serie die zichzelf iets serieuzer neemt.
De serie wordt omschreven als een ‘donkere komische thriller’.

In een gesprek met USA Today vertelt Cuoco: “Primetime netwerktelevisie maken is toch een beetje anders dan filmen voor HBO Max. Ik had op Big Bang ook wel eens zulke scènes, maar dit was een echte seksscène.

“Ik zei tegen Michiel (Huisman, haar Nederlandse tegenspeler, red.): ‘Ik heb dit nog nooit eerder gedaan. Heb jij het al eens gedaan?’ Hij zei, ‘Ja, wel 30, 40 keer’, en ik had zoiets van, ‘WAT?’”

Naar verluidt kronkelde Cuoco zich tussen takes in allerlei ongemakkelijke bochten terwijl ze op haar collega zat. Uiteindelijk greep die dan maar in.

Cuoco getuigt: “Wanneer ze meer actie vroegen, gaf ik nog steeds niet echt alles. Dus Michiel zegt uiteindelijk: ‘Het lijkt wel of je boven een openbaar toilet zweeft. Wat ben je aan het doen?’

En ik had zoiets van: ‘Ik weet niet wat ik aan het doen ben,’ dus moest hij me onhandig leren hoe ik nepseks moest hebben.”

Like, oh my god, like, wij hebben zoiets van, snapt ge?
We raden je niet aan om naar een interview met haar te kijken. Maar hoe hard ze ook klinkt als een typisch Amerikaans verwend nest, die scène gaan we toch opzoeken.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More