‘Patty en Gordon op zoek naar de Eeuwige Jeugd’

Je leeftijd zit in je hoofd.

Zes weken lang reizen Gordon en Patty Brard de wereld rond en ondergaan de meest bizarre, extreme en lachwekkende schoonheids- en gezondheidsrituelen voor het programma Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd.

Zowel Patty als Gordon hebben het roer omgeslagen na jaren overmatig drinken, snuiven, eten en alles doen wat God verboden heeft en gaan in het programma opzoek naar de eeuwige frisheid. Patty Brard kennen wij in Vlaanderen als een van het hete meisjes van de meidengroep ‘Luv’ uit de jaren 70 en 80. Gordon kennen de meesten van ‘Hotter than my Daughter’.

Vanavond reizen de twee af naar naar Thailand waar ze het duo (stevig) in hun gezicht zullen slagen in de hoop op verjonging. Maar, het gaat er harder aan toe dan ze hadden verwacht.

Gordon is tijdens de reis openhartig tegenover Patty over de verleidingen die hij tegenkomt om weer naar de drank en drugs te grijpen. Inmiddels is Gordon vier maanden clean, maar het blijft een dagelijkse strijd. “Er zit hier een duiveltje op mijn schouder dat de hele tijd tegen me zegt: ‘Zuipen! Snuiven!’”

Wanneer Patty en Gordon boeddhistische monniken bezoeken, vertelt Gordon over zijn tijd in de afkickkliniek.”Ik voelde me daar heel veilig. Ik was bang om naar huis te gaan.” De monnik adviseert Gordon te mediteren om hem sterker te maken en zich voor de verleidingen af te sluiten.

Vitaya / 07 april, om 21:20 -22:10 : ‘Patty en Gordon op zoek naar de Eeuwige Jeugd’

 

 

 

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More