Pascal Vanhalst en co richten NV PIATRACO op

QUVA en DEJONGHE-PROVOOST hebben op 3 juni samen de NV PIATRACO opgericht. Het Luxemburgse QUVA van Pascal Vanhalst schreef in op de meeste aandelen van de nieuwe NV.

De nieuwe NV heeft als doel het bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins verwerven van een belang of deelneming in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen,ondernemingen, bedrijvigheden, instellingen of verenigingen zonder onderscheid in België of in het buitenland.

Het innovatieve Anzegemse verpakkingbedrijf Abriso-Jiffy, Europees martktleider in zijn sector, kwam eerder terecht in handen van Pascal Vanhalst. Het adres van de nieuwe NV is niet toevallig daar gesitueerd.

Bestuurders van de NV zijn Pascal Vanhalst, Jan Dejonghe en Jan Nelissen. Vanhalst is een telg van de ondernemersfamilie Vanhalst. De basis van TVH werd gelegd door Paul Thermote en Paul Vanhalst: ze richtten al in 1969 hun herstellingsbedrijf voor landbouwmachines en heftrucks op.Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More