Panseksueel topmodel Cara Delevingne roert in alle potjes

Eierstokken of wapenstokken? Zolang ze maar kan wokken!

“Panseksueel”. Voor je denkt dat dit wil zeggen dat ze een fetisj heeft naar eenpansgerechten, bedoelen we hiermee wel iets helemaal anders. Maar je kan het er misschien wel wat mee vergelijken. Ze lust, mixt en proeft namelijk alles.  

Voor panseksuelen bepaalt dan ook niet het gender of sekse of zij zich tot iemand aangetrokken zullen voelen. Zij zijn als het ware ‘genderblind’.  Het verschilt ook van biseksualiteit. Terwijl biseksualiteit de aantrekking is tot zowel mannen als vrouwen, negeren panseksuelen die tweedeling en voelen zij zich ook aangetrokken tot interseksuelen en mensen die buiten de binaire opdeling vallen.

“Hoe iemand zich ook beschrijft, of het nu een ‘hij’, ‘zij’ of ‘het’ is, ik word verliefd op persoonlijkheid en ‘that’s it’. Ik voel me dus aangetrokken tot de persoon en zo zit ik in elkaar. Voilà, nu weten jullie het!”, liet het topmodel onlangs weten in een interview. Bij deze weten wij het! Is het dan nu tijd voor wat foto’s? 

1

Image 1 of 20

Credits: Instagram

 
 
 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More