Paleis leent bierkrat van Ben Crabbé voor foto

Op de kerstfoto van het paleis staan Filip, Mathilde en hun vier kinderen. Opvallend is dat prinses Elisabeth, de vermoedelijke troonopvolger, op die foto net iets groter lijkt dan haar broer Gabriël.

In de realiteit is Elisabeth een pak kleiner dan haar broer. De verklaring is dat Elisabeth op de foto niet kleiner mag zijn dan haar broer. Om groter te lijken, moet de prinses dus op een kratje staan. Misschien hebben ze wel het bierkrat van Ben Crabbé geleend dat hij gebruikt(e) om groter te lijken tijdens Blokken.

Als oudste is prinses Elisabeth de eerste in de volgorde van de troonsopvolging. Sinds 21 juli 2013 draagt Elisabeth de titel van Hertogin van Brabant, een titel die is voorbehouden aan de vermoedelijke erfgenaam/erfgename.

Elisabeth studeert momenteel Sociale en Militaire wetenschappen aan de Koninlijke Militaire School. In 2020, na een 2-jarige cursus aan het UWC Atlantic College in Wales, behaalde ze haar Internationaal Baccalaureaat, dat volledig in het Engels werd gedoceerd. Eerder volgde ze het Nederlandstalig onderwijs in Brussel aan het Sint-Jan Berchmanscollege. Daarnaast heeft de prinses het Yale Young Global Scholars Program aan de Yale University bijgewoond.


 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More