Page Three Girl Rebecca is een wulps deugnietje

Vergeet ‘Page 3’, vandaag staat ze op uw digitale P-cover…

De covers voor komende dagen zijn in de Britse boulevardbladen met zekerheid gevuld door ene Meghan Markle, de voormalige Hertogin van Sussex en vrouw van ‘voormalig’ Prins Harry. Voormalig? Na het doorknippen van hun banden met de Britse royals hebben ze geen adelijke titel meer. 

Soit, hoewel Meghan ook wel geen ‘lelijke duvel’ is gaat onze aandacht vooral uit naar de derde pagina van de Britse tabloids, zijnde de beruchte ‘Page Three’. Daarop staan al jaar en dag, sinds 1969 om precies te zijn, in plaats van de sappigste roddels de heeste (naakte) mokkels. Of beter stonden, want sinds 2015 is er haast niemand meer die naakt in de sporen van Samantha Fox, Katie Price of Kelly Brooke, de drie bekendste ‘Page Three Girls‘, getreden. Enkel de Daily Star serveert nog lekkere hapjes voor zijn lezers.  

Eén van die hapjes is de 26-jarige Rebecca Rose? En als we mogen refereren naar haar achternaam, een bloemetje dat we maar al te graag eens zouden willen plukken.

1

Image 1 of 20

Credits: Instagram 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More