Pablo Escobars broer bedreigt Netflix en eist 1 miljard dollar

De broer van Pablo Escobar is duidelijk ook geen doetje. Roberto Escobar Gaviria eist 1 miljard dollar van Netflix, anders moet de serie Narcos offline.

Sinds enkele weken kan je bij Netflix het derde seizoen van de populaire serie Narcos bekijken. Het vierde seizoen is in tussentijd ook al bevestigd. Maar de productie verloopt niet echt vlot. En dan drukken we ons nog zacht uit.

De 37-jarige Carlos Muñoz Portal werd naar Mexico gestuurd om filmlocaties voor het nieuw seizoen te bekijken. Hij werd 11 september dood gevonden in zijn auto in centraal Mexico. Ze gaan er vanuit dat hij is omgebracht door kartelleden. Iets wat wel vaker voorkomt in Mexico.

Nu heeft de broer van Pablo Escobar van zich laten horen. Hij heeft Netflix de raad gegeven om hun crew beter te beschermen. Volgens Roberto had de productiemaatschappij huurmoordenaars moeten inhuren.

Hij wil ook niet dat Netflix zonder zijn toestemming komt filmen. Verhalen vertellen over mij of mijn broer zonder mijn toestemming is een heel gevaarlijke zet. Dit is mijn land’  liet hij aan The Hollywood Reporter weten.

Hij stichtte in 2013 – een jaar nadat hij vrijkwam en net voor het eerste seizoen van Narcos – Escobar Inc. op. Het bedrijfje beheert de rechten op de namen van de familie. Roberto heeft aan Netflix laten weten dat hij 1 miljard dollar op zijn rekening wil zien verschijnen. Hij beweert in gesprek te zijn met het ‘bange Netflix’.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More