P0rnoster beschuldigd van … verkrachting

Je werk mee naar huis nemen, is geen goed idee.

Ronald Jeremy Hyatt is een p0rnoster met een gezicht. Daarmee bedoelen we dat hij wordt herkend door de liefhebbers van het genre. Doorgaans is het ‘em niet om het gezicht te doen, maar Hyatt heeft niet de looks van een stud en valt daarom op tussen het aangeboden vlees.

De man heeft blijkbaar last van zijn libido want hij wordt (nog maar eens) beschuldigd van verkrachting en geweldpleging. In het verleden ontsprong de 67-jarige acteur meermaals de gerechtelijke dans. Door de jaren heen had hij de ene aanklacht na de andere aan zijn been voor handtastelijkheden, maar hij werd steeds vrijgesproken bij gebrek aan bewijzen. Als argument werd vaak aangehaald dat als je op plaatsen rond hangt waar Hyatt komt, je kan verwachten dat er seks in de lucht hangt. Hyatt staat bekend als groper (iemand die ongevraagd een ander intiem betast).

Maar deze keer is het ernst. Het gaat om de verkrachting van een 25-jarige vrouw in haar eigen huis en drie andere verkrachtingen met geweld, telkens in eenzelfde bar in West Hollywood. Er is een borgsom van 6,6 miljoen dollar vastgesteld, ervan uitgaand dat hij dat na 2.200 films wel zal kunnen betalen. Hij riskeert een maximum straf van 90 jaar.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More