P-retro: Barbara Steeman

Iedere vrijdag haalt P-magazine een oude shoot vanonder het stof. Deze week: Barbara Steeman.

Soms krijgen we nog wel eens de vraag of we nog (papieren) magazines kunnen leveren. Zo ook deze week: ‘Hebben jullie die P-magazine nog met die knappe blonde van de Open Vld?’

Wel, we hebben in de kelder, op zolder, in alle lades van onze redactie en zelfs in de paraplubak gekeken, maar die desbetreffende P-magazine hebben we niet meer.

O ja, en we moesten eerst ook nog even uitpluizen over wie het precies ging. Barbara Steeman dus. Zij werd in 2005 verkozen als tweede eredame bij de Miss België-verkiezing.

Een jaar later stapte ze in de lokale politiek, bij Open Vld. In 2009 werd ze gemeenteraadslid. Datzelfde jaar verscheen ze in haar evakostuum op de cover van Ché, met de toepasselijke titel: ‘Ontdek hoe Open de Vld is’.

Barbara Steeman poseerde ze ook enkele keren voor P-magazine. En ook al vonden we het papieren exemplaar niet meer terug, hopelijk kunnen we je gelukkig maken met deze P-retro.

1

Image 1 of 10

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More