Overfinch: voor wie de nieuwe Range Rover nog niet dik genoeg is (foto’s)

De Range Rover is eigenlijk een vreemde eend in de SUV-bijt.

Vroeger had je terreinwagens als de Land Rover, Toyota Land Cruiser en Mercedes G-klasse. Beesten die je vlotjes door het ruwste terrein kon rijden, maar op de openbare weg eigenlijk verre van ideaal waren. Voor wie echter doorheen veld en bos wilde scheuren maar op het asfalt ook comfortabel wilde rijden, was er de Range Rover.

Eigenlijk is Range Rover nog niks veranderd. Het is nog steeds chique, comfortabel en toch terreinvaardig. Al zullen ze voor dat laatste tegenwoordig niet meer veel gebruikt worden.

Al sinds 1975 zit de firma Overfinch in het Engelse Leeds. Zij amuseren zich met het vertimmeren van Land Rovers en Range Rovers. Nu hebben ze ook de nieuwste telg van Range Rover onder handen genomen.

Maak kennis met de Overfinch Range Rover 2018. Hertekende bumpers, knoerten van uitlaatsierstukken en – in onderstaand geval – heel veel carbon.

Ook wie niet zo’n fan is van carbon, die kan bij Overfinch terecht. Hij is namelijk ook verkrijgbaar met Black Pack: glimmend zwart in de plaats van carbon. Te gewoontjes? Dan kies je toch gewoon voor het Gold Pack of het Rose Gold Pack.

Bestellen kan al, de prijs is wel op aanvraag.

1

Image 1 of 19

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More