Oude CV van ‘hot chick’ Meghan Markle lekt het internet op (foto’s)

Nu ze deel uitmaakt van de Britse koninklijke familie, hoeft Meghan Markle zich nergens zorgen over te maken. Maar ooit was dat anders.

Meghan Markle stapte eerder dit jaar in het huwelijksbootje met prins Harry, de jongste zoon van kroonprins Charles en Diana.

Meghan Markle is Amerikaanse en heeft Afro-Amerikaans, Iers, Engels én Nederlands bloed door haar aderen stromen. Dat kleurt bloedrood en dus niet blauw.

In een vorig leven was Meghan Markle namelijk nog gewoon actrice. Een actrice die het probeerde te maken in Hollywood, en daarvoor stuurde ze haar CV naar verschillende filmbazen.

Die CV lekte nu het wereldwijde web op, en we kunnen dus zien dat Markle bijzonder trots was op haar rol als ‘hot chick’ Natalie, vlot Spaans spreekt, haar Frans ook buitengewoon is, ze gespecialiseerd is in het spreken van dialecten en ze van kickboksen, tapdansen, ballet en jazzdansen houdt.

Dat Meghan Markle een ‘hot chick’ is, dat hadden we hier trouwens al eens eerder gezien.

1

Image 1 of 2

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More