Opnieuw verrassend ontslag bij Studio 100

In de bijlage van het Belgisch Staatsblad werden vandaag een aantal interessante aktes gepubliceerd van de groep Studio 100. Het gaat meer specifiek over de vennootschappen STUDIO 100, STUDIO 100 TV, STUDIO ENTERTAINMENT en STUDIO ENTERTAINMENT 2.

In de vier vennootschappen werd het ontslag geakteerd van Verhulst Gert bv en Oliver bv vanaf begin 2021. De vennootschappen werden vervangen door recent opgerichte vennootschappen van Gert Verhulst en Hans Bourlon.

In de praktijk wijzigt er niets bij Studio 100 en die andere vennootschappen op basis van deze formele wijzigingen. Het is gebruikelijk dat een onderneming bestuurd wordt door persoonlijke vennootschappen van de eigenaars. Waarom de ondernemingen van Bourlon en Verhulst vervangen werden in het bestuur van STUDIO 1OO door andere recentere vennootschappen wordt niet aangegeven in de 4 aktes die gepubliceerd werden. De wijzigingen werden wel formeel goedgekeurd door de aandeelhouders medio januari van dit jaar. 

Studio 100 nv is een Belgisch bedrijf in de amusementssector. Het bedrijf produceert televisieprogramma’s, muziek, films, strips en merchandise, gespecialiseerd voor kinderen en het beschikt over een aantal themaparken in zowel België als daarbuiten.

De beslissing van Verhulst en Bourlon heeft in principe niets te maken met de coronacrisis.

 

 

 

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More