Opbrengst Down Under dildo gaat naar slachtoffers Australische bosbranden (foto)

Het coronavirus en de komst van een nieuwe seizoen van Temptation Island hebben de nieuwsfeiten over de extreme weersomstandigheden in Australië wat naar de achtergrond geduwd.

Het zit Crocodile Dundee & co nochtans niet mee, daar aan de andere kant van de wereld. Na verscheidene maanden van non stop bosbranden, wordt Australië nu getroffen door wolkbreuken en bereidt het land zich voor op een tropische cycloon van categorie 4. Volgens Australische media heeft het in de regio in bijna twintig jaar niet zo hard geregend.

De hevige regens hebben misschien de laatste Australische bosbranden geblust, ze hebben duidelijk hun sporen achtergelaten. Ontelbare dierlijke levens zijn verloren gegaan, en er is heel wat materiële schade.  Australische verzekeringsinstanties hebben berekend dat die kan oplopen tot een half miljard euro.

Gelukkig heeft de buitenwereld meegeleefd met de hele situatie en zich van de beste kant laten zien.  Terwijl honderden Vlamingen hun scherpste breinaalden bovenhaalden, haalden sommige Instagram-modellen hun tepelscherpe foto’s boven. Alles voor een goed doel.

“Australië is goed fucked…maar jij voortaan ook”, is nu de gedachtegang van de onlineshop Geeky Sex Toys en ze komen met de Down Under Donation Dildo op de proppen. Een pikant speeltje kopen heeft nog nooit zo goed aangevoeld, want alle opbrengsten worden doorgestort naar Australische hulpfondsen.

De siliconen stijverd is voorzien van de Australische nationale kleuren geel en groen, de basis heeft dezelfde uitlijning als het land der kangoeroe’s en je kan er zelfs een lieftallige koala op terugvinden.

Het is eens iets anders dan een sticker van het Rode Kruis, maar voor slechts 65 euro kreun je van plezier down under.

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More