Op dit bouwterrein kan je jezelf volledig uitleven met zware machines (video)

Je was in jouw schaamhaarloze jaren bezeten van de tekenfilm Bob de Bouwer, maar je zag een carrière in de bouwsector nooit echt zitten?

Boek dan meteen een ticketje richting Las Vegas baby! Want het bouwterrein van Dig This Las Vegas is als het ware ingericht als een grote zandbak waar volwassen mannen en vrouwen naar hartenlust kunnen spelen. Niet met speelgoedtuigjes van Matchbox, maar met echte mastodonten van bouwmachines. 

Bestuur een bulldozer of graafmachine (of allebei) en graaf geulen, maak heuvels en verplaats en stapel banden van meer dan 900 kg. Zelfs een auto herleiden tot een pannenkoek kan je hier. Zonder stroop erop weliswaar, maar die wordt hartelijk aan je mond gesmeerd door een team van deskundigen en instructeurs die je volledig wegwijs maken in de cabines.

Je kan ook samen met je maten een wedstrijdparcours afleggen in een Caterpillar 315C, waar je onderweg allerlei loodzware obstakels op je pad moet zien weg te slingeren. Na een korte veiligheidsoriëntatie en opwarmingscursus, neem je volledig zelfstandig de bediening over terwijl een instructeur je door een reeks activiteiten begeleidt via de headset.

De minimumleeftijd is 14 jaar en je bent verplicht vooraf een alcoholtest af te leggen. Eens alle papierwerk in orde is, kan je een anderhalf uur lang voor 150 euro , de stoerste ploegbaas ooit spelen.

Werken tijdens je vakantie was nog nooit zo leuk.

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More