Op deze schietbaan kan je een scherpschuttercursus volgen (video)

Plat op de buik, zodat je de grassprietjes bijna in je neus voelt prikken. Geduldig afwachten tot je doelwit stilstaat. Inzoomen. Bijrichten. Adem inhouden. En daarna de trekker overhalen. 

Ben je een fervent liefhebber van shooters als  Call of Duty en  Battlefield, dan zijn deze routines je niet onbekend. Maar als je toch verlangt naar een beetje realisme tijdens de scherpschutterij , boek je best een ticketje richting Wyoming, Amerika. Want op de Jackson Hole Shooting Experience schietbaan trainen ze je in alle kwaliteiten om een heuse sniper te worden.

Ervaren instructeurs leren je om rekening te houden met dingen als de wind, vuurhoek en zelfs de kromming van de aarde. Hiervoor beschikken ze over twee zeer uitgerekte schietbanen en kan je kiezen tussen een reeks van geweren.

Zo begin je met geweren van laag kaliber op korte afstand en werk je jezelf op, totdat je een bijrol zou kunnen spelen in de serie Shooter

Deze vaardigheden worden gegeven in een reeks cursussen die beginnen met 6.500 euro voor twee personen. Niet goedkoop, maar je kan wel opscheppen met het feit dat je de kop van een lucifer er kan afknallen op 200 meter afstand.

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More