Op deze salontafel kan u Atari Pong spelen (video)

De huidige generatie van gamers zullen wellicht fronsen bij de gedachte dat een super eenvoudig spel zoals ‘Pong’ ooit een ware hype was.

In 1972 kwam ‘Pong’ op de markt. Het is een soort tennisspel dat slechts bestaat uit twee streepjes (spelers) en het vierkante blokje dat een bal moet voorstellen. Maar het was wel verslavend om te spelen. En is dat uiteindelijk niet wat telt bij een computerspel? Dit spel was ook niet te koop in de winkel, maar werd vooral in winkelcentra en café’s gespeeld. In 1975 werd een Atari console-versie uitgebracht die thuis gespeeld kon worden door de console op de televisie aan te sluiten.

Wel, als u uw (groot)vader eens een groot plezier wil doen, schaf dan nu de Table Pong Project aan, een salontafel waar u als het ware het gekende Pong spelletje op kan spelen. Salontafel is natuurlijk een groot woord, aangezien deze tafel gewoon te mooi is om uw poten op te rusten of vol te proppen met magazines. U kan hem nu bestellen via Kickstarter voor 1023 euro. Veel geld, maar die grijns op het gezicht van uw vader nadien is onbetaalbaar.

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More