Oostende: verplicht reserveren voor het strand

In Oostende wordt van 18 tot en met 22 juli het aanmeldingssysteem voor de drie drukste stranden van de stad geactiveerd. Vanaf vandaag woensdag 15 juli kan je je plekje reserveren.

Het syteem moet ervoor zorgen dat de social distancing op deze stranden gegarandeerd kan worden. Aanmelding is enkel nodig op de stranden in het centrum, van aan het Zeeheldenplein tot net voor de Venetiaanse Gaanderijen. Op de stranden voor Thermae Palace, Mariakerke, Raversijde en Oosteroever is er geen aanmelding nodig. 

Op zaterdag 18 juli worden er zo’n 15.000 plaatsen op de drukste stranden voorzien. Reserveren kan via www.visitoostende.be/strand, via de balie van Toerisme Oostende, via het Uitloket of het gratis nummer 0800/62.167 tussen 8 en 22 uur.

Deze aanmelding garandeert je een plekje op de stranden in het centrum bij aankomst voor 14 uur. Het systeem wordt geactiveerd van zaterdag 18 tot en met woensdag 22 juli, maar kan verlengd worden indien nodig.

Er zullen meer dan 100 mensen van het Zomerteam ingezet worden om alles in goede banen te laten verlopen, en dit aan het station, op cruciale punten van de stranden alsook op de verschillende strandparkings.

 

 

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More