Ook zanger Arno liep ooit een blauwtje

Of de Boekenbeurs ooit nog terugkeert, is verre van zeker. Zeker is wel dat op die Boekenbeurs de interessantste verhalen verteld werden.

Zo zat ik enkele jaren geleden naast 2 bijzonder knappe dames. Ik had snel door dat ik me geen enkele illusie moest maken aangezien de ravissante vrouwen enkel interesse hadden voor seksegenoten. Ze hadden er zelfs een boek over geschreven en dat verklaart waarom ze naast mij aan de tafel van de uitgever zaten.

Een van de vrouwen had een straf verhaal over Arno, die toch gekend staat als een liefhebber van vrouwen en versierder ‘eerste klas’. De lesbische vrouw: “We waren op stap in Brussel en wie was daar ook: zanger Arno. Hij was al een beetje aangeschoten en probeerde mij te versieren.”

Dat Arno aangeschoten was, is geen verrassing. Dat hij de vrouw aan de haak probeerde te slaan, wel. “Nochtans was ik daar met mijn partner, maar dat had de zanger niet door of dat wilde hij niet zien.” Dat Arno een blauwtje liep, vonden de dames best zielig. “We hadden een beetje meedelijden met hem aangezien hij moederziel alleen bleef.”

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More