Ook Oekraïne heeft zijn eigen Hulk (video)

Laten we hopen dat Putin en zijn troepen deze Oekraïense reus nog niet zijn tegengekomen, want het is niet het type kerel dat even met zich laat sollen.

Maak kennis met de 37-jarige Dmitriy Khaladzhi, ook wel bekend als de Hercules van Oekraïne. Hij behaalde de eerste plaats in het Oekraïens Kampioenschap Bankdrukken. En nog een stuk of 36 andere wereldrecords. Hij drukt bijvoorbeeld op zijn dooie gemak met de beentjes een auto in de lucht. Of hij hamert met zijn blote knuist spijkers in een stuk hout. 

Toen hij vier jaar was, kreeg hij per ongeluk een pot kokend water over zich heen. Daardoor was zijn lichaam voor vijfendertig procent verbrand. Er waren zeven chirurgische ingrepen en twaalf bloedtransfusies nodig om de kleine uk er weer bovenop te krijgen. Daar werd hij keihard van. Op zesjarige leeftijd mocht hij als piepjonge Hercules optreden in het circus.

Vandaag is Khaladzhi een volwassen kerel. U weet wie bellen als de schoonmoeder niet de zetel uit geraakt.

 

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More