Ook Marc Rutten pleit blijkbaar openlijk voor ‘Grote Reset’ (video)

Gisteren outte onze eigen premier De Croo zich als een aanhanger van Claus Schwab, en nu doet zijn Nederlandse collega hetzelfde.

‘t Was nogal iets, toen we gisteren brachten dat De Croo zijn bewondering voor Claus Schwab – de schrijver van het boek ‘COVID-19 – The Great Reset’ – uitdrukte. Facebook-gewijs werden we ervan beschuldigd fake-news te brengen. Nochtans had De Croo ‘t zelf op zijn Twitter gezet.

Nu zette Marc Rutte, de minister-president van Nederland, ook al een bijzondere boodschap op zijn Twitter. Ook hij legt uit dat de coronacrisis ‘unieke opportuniteiten’ geeft om mondiale afspraken te maken over dingen als klimaatbeleid, heropbouw enzovoort. Ook hij komt met de slogan van de ‘Grote Reset’: “Now is the time to build back better”.

Thierry Baudet, Nederlandse Fractievoorzitter, laat die uitspraak echter niet zomaar voorbijgaan: “Wat zullen we nou krijgen!? Ook Rutte ziet corona opeens als “unique opportunity” om door te pakken met mondiale afspraken over klimaatbeleid en “inclusive recovery”. “Now is the time to build back Better”. Waar komt die slogan vandaan, waarom gebruiken ze die ineens allemaal!?”

Dan blijft nog de vraag natuurlijk: wie wordt de volgende Bob die alles beter wil bouwen?

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More