Ook deze babes voelden zich opgesloten

Antwârpe… gij zè ga veur mij

Toch de stad waar azzek zèn opgeslote…
De Groenpleuts, de Meir… de Keyserlei
Daar hemme kik efkes niks verlore”

Mochten de Strangers nog niet in een met Covid-19 bedreigd rusthuis zitten, zouden ze, mits een paar kleine aanpassingen, opnieuw een wereldhit scoren nu het middelpunt van de wereld, Antwerpen, (opnieuw) bevestigd is. Tegelijk een middelpunt waar we volgens de ‘epidemie-commissaris Van Zwanst’, wat klinkt als een stout sprookjesfiguur uit ‘De Efteling‘, niet meer mogen komen.

Daar onze redactie zich ook bevindt in de ‘koekestad’, voelen wij ons ook opgesloten en dan hebben we het niet alleen over het feit we maar pinten mogen hijsen tot 23u om zich dan als een beunhaas met ons skateboard, (wij zijn bijna 39 jaar en dan is dat ‘in’) tegen ongeoorloofde snelheden naar huis te begeven daar we ten laatste om 23u30 moeten arriveren. En nee, niet de vrouw des huizes staat klaar met een deegrol, wel uw vriend, de politie.

Wie ook, al dan niet zachtaardig, met de politie in aanraking is gekomen, zijn deze twintig babes. De één al wat bekender dan de andere. Ook zij kennen het gevoel even opgesloten te zijn, getuige deze heerlijke ‘mugshots‘. Kijk maar mee.

1

Image 1 of 20


Credits: Mugshots Instagram (@mugshawtys)

 
 
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More