Ooggetuige verklapt geheim over borsten Véronique De Kock (video)

EXCLUSIEF VOOR ABONNEES

Zo, er is dus toch nog iets dat we niet wisten over de voyante boezem van de dame met de Bambi-ogen.

Véronique De Kock was amper achttien, toen ze het kroontje van Miss België op haar bevallige hoofd kreeg. Bij de Miss World-verkiezing die daarop volgde werd ze dertiende, op Miss Universe strandde ze zelfs op de elfde plek. Een hele prestatie voor België: volgens velen is De Kock dan ook de mooiste Miss België ooit.

Niet alleen over haar Bambi-ogen, maar ook over haar boezem is er in de loop der tijd al heel wat gezegd. Zo’n bussel hout die aan zo’n ranke dame hangt, dat kan niet echt zijn volgens velen. Enfin, neptoeters dus. Niet waar volgens Véronique De Kock. Ze liet zelfs een X-ray maken om te bewijzen dat haar baby’s drankkast echt is: foto daarvan HIER.

Maar zelfs toen waren er mensen die Zatte Rita-gewijs riepen: “Ge liegt! Uw contragewichten zijn nep, en die X-ray van iemand anders!” Waarna Véronique De Kock op den duur zoiets had van ‘kust allemaal mijn peren-over-de-schutting’ natuurlijk.

Zelfs nu nog wordt er gespeculeerd over de echtheid van d’r Alpen. Wij kregen bericht van iemand die voor eens en voor altijd het geheim van Véronique’s borsten uit de doeken wil doen.

Verder lezen?

Word ook abonnee en lees
alle artikels en digitale magazines

Onbeperkt toegang tot alle artikels
en digitaal archief op PNWS.be.
Stop wanneer je wil.

Eerste 3 maanden €2.99 per maand
Nadien slechts €4.99 per maand

Ben je al abonnee?
Log hier in
en krijg toegang tot alle artikels en digitale magazines.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More